19 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" відбувся третій епізод всіма улюбленого і довгоочікуваного проекту "Холостяк" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако в головній ролі.

Стало відомо, що чоловік вирішив відправити додому чимало учасниць. Деякі з них захотіли піти самостійно. Всього вісім дівчат-колишня порноактриса Адель Асанті, юна модель Христина і художниця Оля. Згодом, на церемонії Заливако залишив без троянди 28-річну Олю, 36-річну Аллу, 30-річну Алісу, 23-річну Лолу і 29-річну блогершу-мільйонницю Надін, яка і зважилася на публікацію у себе на акаунті в Instagram.

Надін Медведчук, фото з Instagram
Надін Медведчук, фото з Instagram

"Я знала, що мене будуть засуджувати, неправильно розуміти, пліткувати... Але чужі думки не є моїми проблемами. Я залишаюся доброю, наповненою любов'ю і вільною людиною в своїй сутності, незалежно від того, що про мене думають і що про Мене говорять. Ніколи не потрібно сумніватися в своїй цінності і в красі своєї правди. Просто продовжую віддавати добро", - написала вона в підписі до публікації, на якій постала в нижній білизні з трояндою на білосніжному ліжку.

Учасниця "Холостяк", скріншот: Instagram
Учасниця "Холостяк", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, "Холостяк" Михайло Заливако поставив дівчат у несподівані умови - все зміниться

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" залишив без троянди відразу 8 учасниць: хто не вразив Михайла Заливако

Знай.ua писав, " Холостяк" Заливако піддався почуттям з красунею прямо на дивані: перший поцілунок