19 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" відбувся третій епізод всіма улюбленого і довгоочікуваного проекту "Холостяк" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако в головній ролі.

Стало відомо, що чоловік вирішив відправити додому чимало учасниць. Однією з них виявилася 29-річна блогерка-мільйонниця Надін, яка у себе на сторінці в TikTok опублікувала відео Танців з двома іншими дівчатами-з 22-річною Олександрою і 24-річною повітряною гімнасткою Єлизаветою, яка стоїть попереду.

@nadin_medvedchuk

Готові до 3 серії #холостяк11 ?

♬ оригінальний звук - Fashionista

"Надін не знімає плаття😂", "Надін як не пришитий кобилі хвіст", "А "Одруження наосліп" не сподобалася??? В кожній бочці затичка. Ти дуже не приємна особистість!", "Ти нахабна, безсоромна, ганьба Чернівцям!!! Ти впала нижче плінтуса в очах, після того як принизила дівчину з сукнею, і що у тебе з тим ротом??? Жах", "Це сама натуральна брехуха, коротун, її типі як викривають правду про неї, сховається за проектами де одні мужики, фууу" - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Коментарі, скріншот: TikTok ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: TikTok ("Холостяк")

Коментарі, скріншот: TikTok ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: TikTok ("Холостяк")

Нагадаємо, "Холостяк" Михайло Заливако поставив дівчат у несподівані умови - все зміниться

Як повідомляв "Знай.ua", "Зайка" Юлія з "Холостяка-11" розповіла, як її задовольнив Заливако: "Час зайнятися..."

Знай.ua писав, Аня Неплях з "Холостяка-10" висловилася про дівчат з нового сезону з Заливако: "Є*еться під снідами"