Скандально відома зрадниця України, колишня прокурорка Криму, ексдепутат Держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська не припиняє дивувати користувачів мережі новими цинічними публікаціями.

Цього разу так звана "представник Криму" вирішила показати свої безтурботні хвилини, які вона проводить у ресторані.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Instagram.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

"Складний і насичений тиждень був. Бажаю всім затишних і світлих вихідних! P. S. А в келиху вода", - підписала публікацію Наталія Поклонська.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Саме через такий "водний" підпис потрібно нагадати нашим читачам, що нещодавно в Криму місцевим жителям зробили "подарунок" на 8 березня - пустили в крани прісну воду не за графіком, а на цілий день. На фоні таких фотографій мимоволі виникають думки про те, що Наталія Поклонська просто знущається над звичайними жителями Криму.

Також складно не помітити, що для власниці "золотого" ноутбука від компанії Apple такі походи вже звична справа. Поклонська спокійно демонструє нові вбрання, зачіску і дорогі прикраси.

За спиною у колишньої прокурорки видно бар з пляшками дорогих міцних напоїв, а місце Поклонська для посиденьок вибрала серед смугастих подушок. Шанувальники "няш-мяш" можуть не перейматися, їх "зірка" і "рятівниця" влаштувалася комфортно, чого не скажеш про жителів окупованого півострова.

Раніше повідомляли, одіозна Наталія Поклонська розчарувалася в чоловіках і перейшла на тіктокерів: "Припинила вірити".

Як повідомляв Знай.uа, Наталія Поклонська зібралася на українські вибори: "Може в президенти?".

Знай.uа писав, поки кримчани сидять без води Поклонська з "золотим" гаджетом Джобса говорить про світ: "Мій улюблений Київ...".