Сербсько-шведська блогерка Наташа Краун показала як трусяться її величезні сідниці.

Відповідне коротке відео зірка мережі опублікувала на своїй сторінці на сайті "Інстаграм"

На записі Наташа робить кілька кроків кімнатою, яка нагадує класну кімнату або приміщення для нарад — про це говорить дошка для написів маркером (так званий вайтбоард). З кожним кроком і рухом стегон м'які сіднички моделі починають рухатися хвилями, вступаючи в асонанс з ритмом ходи. Таким чином, у своєму дефіле Краун демонструє сідниці нічим не гірше, ніж пружном'язі конкурентки-музикантки (як от Нікі Мінаж чи Cardi B) з їх фірмовим тверком.

25-річна блогерка зі шведського Геттерорга прославилась у мережі завдяки своїм сідницям неймовірного обсягу. Жінка взагалі має пишні форми, які не соромиться підкреслювати пікантними образами, сміливими позами і прямотою зображуваного — але "попа" завжди лишається у фокусі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто зазначити, що Наташа Краун свідомо йшла до слави жінки з сідницями рекордного розміру. Відомо, що вона зробила пластичну операцію, щоб отримати такий розмір і форму сідниць, а також дотримується дуже специфічної дієти.

Нагадаємо, Наташа з найбільшими сідницями в світі викупала свою гордість у леопарді

Раніше ми повідомляли, Пишногруда зірка Playboy похвалилася своїм 10-м розміром з найгарячіших ракурсів.