Відома українська співачка Надя Дорофєєва показала незвичайний кадр зі зйомок недавнього відео і подякувала фанатам за підтримку.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що нещодавно Надя Дорофєєва, яка почала сольну кар'єру окремо від позитиву, випустила перший міні-альбом "Dofamin". За один день live-презентація альбому набрала понад 120 тисяч переглядів на YouTube, чому співачка була приємно здивована.

"Радію вашим коментам під live video "dofamin" на YouTube 💔. Напишіть мені, який трек зайшов найбільше?",- написала Надя Дорофєєва під недавнім постом.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На новій фотографії співачка показала кадр зі зйомок презентації міні-альбому, на яких виступила в костюмі молочно-білого кольору з врізами на плечах і короткому топі того ж кольору. Завершили образ чорні черевики на грубій підошві.

Фанати підтримали нове творіння улюбленої виконавиці і показали, які пісні їх зачепили найбільше.

Варто відзначити, що 19 березня Надя Дорофєєва представила не тільки новий альбом "dofamine", але і live-video, в якому проспівала всі композиції міні-альбому поспіль. Співачка не особливо морочилася над сценарієм, Вибравши для зйомок незвичайну локацію і запросивши кілька музикантів і танцюристів.

Нагадаємо, що чоловік Дорофєєвої Дантес роздягнувся, щоб дівчата не сумували: "не сумуйте!".

Як повідомляв портал Знай.uа, щаслива Надя Дорофєєва оголосила про особливий день: "Пару років тому я...".

Також Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва поділилася з шанувальниками кумедним роликом в TikTok.