Українська служба доставки "Нова пошта" заявила про підняття тарифів на відправлення посилок і упаковку.

Про це повідомила прес-служба "Нової Пошти" на офіційному сайті.

З 20 березня поштовий оператор підвищив вартість своїх послуг в середньому на 1-10 гривень. Прес-служба повідомила ,що" Нова Пошта " і так довго відкладала момент подорожчання, оскільки розуміла важкий фінансовий стан українців через пандемію. Однак подорожчання бензину, комунальних послуг та іншого змусило їх це зробити.

Якщо вважати лише вартість послуг відправлення, то там ціна піднялася на всі види доставки рівно на 5 гривень, незалежно від відстані і ваги відправлення.

Тарифи / фото: Нова пошта
Тарифи / фото: Нова пошта

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

З упаковкою в коробку "Нової Пошти" ціни піднялися трохи інакше. Коробки на 0,5 і 1 кг подорожчали на 1 гривню, а найбільші коробки (від 30 до 40 кг) на 5-10 гривень. Разом з цим подорожчав і роздрібний продаж упаковки.

Тарифи / фото: Нова пошта
Тарифи / фото: Нова пошта

Тарифи / фото: Нова пошта
Тарифи / фото: Нова пошта

Тарифи на послуги додаткової упаковки також зросли в ціні. Саме незначне подорожчання відбулося для ущільнення папером - там ціна зросла на 1 гривню для кожної позиції. Найдорожче обійдеться упаковка в стрейчплівку (палета) - там ціна піднялася на 10 гривень.

Тарифи / фото: Нова пошта
Тарифи / фото: Нова пошта

Нагадаємо, що Нова пошта розклала по поличках вартість своїх послуг: як правильно розрахувати вартість доставки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нова пошта оновила тарифи на доставку і упаковку посилок.

Також Знай.uа писав, що українцям показали, як працівники "Нової Пошти" кидаються посилками: ось чому б'ються банки з огірками.