Українці продовжують пильно слідкувати за перипетіями шоу "Холостяк". Однією з фавориток глядачів стала Юля з прізвиськом "Зайка" — і дівчина віддячує глядачам любов'ю.

У публікації на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм" Юлія поділилася просто зі студії каналу СТБ своїм розумінням щастя.

"Сьогодні 20 березня в усьому світі відзначається - Міжнародний день щастя

Як багато значень у цього слова. Що є щастям для мене:

кохати і бути коханою

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

посмішка мами

вірні друзі

відчувати себе потрібною

улюблену справу

какао в холодний осінній день

муркотіння мого кота

шум моря

нові досягнення

міцна сім'я

обійми та поцілунки

улюблена музика", — написала "Зайка".

Схоже, що перемога у шоу для Юлі не головне у щасті — однак вона одна з головних претенденток на поцілунки й обійми "холостяком" Заливакою. Тим не менш, вже за перші 5 годин публікація зібрала понад 10,5 тисяч позначок "Мені подобається".


Нагадаємо, "Холостяк" Михайло Заливако поставив дівчат у несподівані умови - все зміниться. Відомо, що проєкт ще до церемонії троянд покинули три дівчини.

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" залишив без троянди відразу 8 учасниць: хто не вразив Михайла Заливако

Знай.ua писав, "Холостяк" Заливако піддався почуттям з красунею прямо на дивані: перший поцілунок