У 7 випуску 3 сезону " Майстер Шеф. Професіонали " кулінари подорожували по кулінарній карті судді Ектора Хіменес-Браво. Не всім вдалося гідно пройти випробування і впоратися з битвою.

Для першого випробування учасники самостійно розділилися на 3 команди. Кожна команда вибрала по 2 учасники, яких вважають найрозумнішими. Адже саме їм-інтелектуалам під силу вирішити кулінарне завдання із зірочкою від суддів 3 сезону " Майстер Шеф. Професіонал".

Команди вирушили в кулінарну подорож країнами, де готував Ектор. Вони повинні були приготувати по одній зі страв цієї країни, а інтелектуали повинні були відтворити його і позначити послідовність маршруту. Впоратися вдалося не всім і чорні фартухи отримали 2 учасники.

У другому конкурсі учасників перевірили на охайність. Їм видали білосніжні Комбінезони і за їх станом в кінці конкурсу визначали переможця. У підсумку 4 учасники отримали чорні фартухи.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У битві чорних взяли участь Влада, Владислав, Віктор, Руслан, Ліля та Віталій.

Власникам чорних фартухів навмання потрібно вибрати по одній картці з певною буквою, всього таких карток сім, і за півтори години приготувати страву, інгредієнти якого будуть починатися тільки на неї.

У Лілі буква "С", У Руслана – "Г", у Віктора – "К", у Владислава – "Б", у Влада – "М", у Віталіка – "В", а останню букву" П " забрав Володимир Ярославський.

У підсумку судді звертали увагу не тільки на якість страв, а й на набір інгредієнтів у ньому. За 1,5 години учасники готували страви.

Найгіршим судді визнали страву Влада Давиденко. Саме він і покинув кухню"МастерШеф".

Раніше ми повідомляли, "Холостяк" Макацарія показав свої кулінарні таланти на"МастерШеф".

Як повідомляв "Знай.uа", актори "Дизель Шоу" несподівано замінили суддів на Майстер Шеф.

Також "Знай.uа" писав, що Мішина нагодувала" холостяків " Макацарію і Михайлюка вишуканою стравою.