У п'ятницю, 19 березня 2021 року, в районі міста Моа в східній частині Куби сталося падіння і вибух космічного тіла - метеорита.

Сейсмологічна станція цього містечка зафіксувала на небі кілька світлових явищ о 22:06 за місцевим часом - близько 4 години ранку за київським. Про це повідомляє видання Cubadebate.

Енріке Аранго Аріас ( Enrique Arango Arias) - начальник Національної сейсмологічної служби-підтвердив, що імовірно мова йде про падіння метеорита.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Наше обладнання зареєструвало ударну хвилю, але сенсори показали, що це був не наземний вибух", — зазначив він.

Не повідомляється про постраждалих і руйнування в результаті падіння і вибуху космічного тіла. Очевидці заявляють, що бачили біле і червоне світло, після якого пролунав гучний вибух.

Зовсім недавно в небі над селищем Усть-Нера (Якутія) місцеві жителі помітили невідоме тіло, яке загорілося після падіння з космосу. Згодом фахівець з Челябінського метеориту Віктор Гроховський з усією впевненістю заявив, що це було скинуте зі станції МКС сміття - старі батареї вагою 2,5 тонни.

Сміття з МКС, скріншот: Youtube
Сміття з МКС, скріншот: Youtube

Нагадаємо, над Росією пролетіла вогняна "комета" , яка виявилася відходами космонавтів

Як повідомляв "Знай.ua", на місяць хочуть запустити 6 мільйонів живих організмів: відправлять і закопають під поверхню

Знай.ua писав, палаючий "гість" з далекого космосу рвонув прямо над містом, в одну хвилину все завмерло