Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно виконавиця презентувала новий яскравий кліп на пісню "Девочки Рулят", в якому взяли участь ведуча Леся Нікітюк, виконавиця Даша Астаф'єва, Анна Андрійчук і Тетяна Парфільєва. А зараз Настя Каменських заговорила про вихідні, прибирання і про плани на тиждень. При цьому вибрала досить цікавий образ для фотографії з пилососом. На ній футболка oversize з написом "Grls Rule" і рожеві туфлі.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux

Ноги голі і невідомо, чи є що-небудь під футболкою.

"Вихідні - це часто самий насичений час 🔥 коли хочеться встигнути все! 😄 І відпочити, і побачитися близькими, і забратися в будинку, і приділити час собі, і написати плани на тиждень ✍ і ще стільки всього! Дівчатка, у вас так само?", - написала вона у підписі до публікації.

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"На підборах прибираєш?", "Ні чого собі, який довгий шланг у пилососа!!!", "Так, звичайно ж😒🥺😊", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)
Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)

Нагадаємо, Каменських зізналася в 24-годинних пригодах з Нікітюк і Астаф'євою: "Поки я відсипаюся"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських зізналася, чим любить себе балувати без Потапа: "Буду іноді..."

Знай.ua писав, в авто, на столі, в салоні: Настя Каменських показала, де любить "пустувати"