Популярна співачка Даша Астаф'єва розповіла про те, як опинилася під загрозою смерті. Подробиці вона розповіла в міні-інтерв'ю Каті Осадчій.

Даша Астаф'єва днями опинилася під загрозою смерті. Про подробиці і симптоми вона детально розповіла.

"У мене болів живіт два дні. Дуже хворів. Я пила знеболюючі таблетки Різні, які мені не допомагали. Це не стало для мене приводом звернутися до свого лікаря. Я не дуже добре себе почувала, але це тримала в таємниці. Нікому не розповідала. Ходила на всі зустрічі, зйомки, планувала все. Лікар була дуже здивована, що я в свідомості. Потім я ознайомилася з інформацією, що 50% людей, яких привозять з таким діагнозом, вони або вже мертві або вже без свідомості", - зізналася Даша.

Осадча поцікавилася, як це вплине на її здоров'я в майбутньому.

"Я завжди сподіваюся на краще. І я дуже вдячна лікарям, які дуже трепетно зі мною поводилися і дуже шанобливо допомагали, я відчула, що все не так погано в нашій країні, як всі говорять. Мене попереджали лікарі, що в жіночі дні потрібно залишатися вдома, трошки відпочивати, але я завжди була героєм, завжди не береглася. Потрібно бути досвідченими в плані жіночого здоров'я, проходити обстеження, лікуватися до кінця. Хочу попередити дівчат: якщо у вас є якісь хворобливі відчуття внизу живота, відразу звертайтеся до свого лікаря, звертайте на це увагу", - каже Даша.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Астаф'єва перетворилася на руденьку бестію заради Нікітюк і Каменських.

Як повідомляв "Знай.uа", Даша Астаф'єва зізналася, які насправді Настя Каменських і Леся Нікітюк.

Також "Знай.uа" писав, що Астаф'єва опинилася на волосині від смерті, знеболюючі не рятують, терміново помчала до лікаря.