В українській столиці сталася серія тривожних ДТП. Поліція отримала кілька повідомлень про те, що невідома дівчина на Range Rover врізалася в інше авто. Також є інформація, що винуватиця аварії, за спостереженнями постраждалих, перебувала в стані алкогольного сп'яніння.
Про це стало відомо завдяки кадрам моменту однієї з ДТП з горе-автоледі, які було опубліковано спільнотою "Київ Оперативний" в мережі Facebook.
Уточнюється, що інцидент стався на світлофорі, коли автомобілісти чекали на зелене світло. Винуватиця аварії намагалася відкупитися.

"Стояли на світлофорі, на червоному, і ззаду в нас врізається дівчина на #Range #Rover (білого кольору) #AA6776OE. Виходить п'яна жінка, плаче, намагається відкупитися, але ми викликаємо поліцію і вона їде з місця ДТП. Після приїзду поліції, виявилося, що ми не перші в кого вона сьогодні в'їхала і звалила", - йдеться в підписі до відео.

Також важливо зазначити, що в коментарях кияни сумніваються, що дівчина відповідатиме за ДТП. Також користувачі мережі запідозрили, що саме ця порушниця раніше знесла знак на велодоріжці:
"Ви що? Вона напевно не п'є, і взагалі дуже хвора. Там і епілепсія, і втрата свідомості, і ще сто болячок тільки б не відповідати за скоєне. Адже вони ніколи і ні в чому не винні.", "Навіщо дали їй виїхати? Тепер за їзду в алкогольному стані піде від відповідальності, тепер тільки ДТП+втік з місця ДТП", "Могли нормально з дівки грошей мотримати на місці, а так залишаться ні з чим... Хто купив їй машину, не дасть їй бути винною...".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще