Страшна автомобільна аварія сталася на Одеській трасі. Легковий автомобіль влетів під багатотонну фуру.

Повідомлення та фотографії з місця трагедії опублікували у Facebook спільноті Київ Оперативний.

"Смертельна #ДТП із загорянням сталася на Одеській трасі в районі Умані. Від влетів під фуру автомобіля нічого не залишилося. Причини аварії встановлюються", - сказано в повідомленні.

ДТП, фото: Київ Оперативний
ДТП, фото: Київ Оперативний

ДТП, фото: Київ Оперативний
ДТП, фото: Київ Оперативний

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Українці прийшли в шок від такої аварії і в коментарях висловили свої припущення, що така аварія могла статися через занадто швидку швидкість, з якою їхав легковий автомобіль.

" летів, так! Але!!! Ці фури сплячі на узбіччях. 🤬😡... пора вносити в пдр правила стоянки, тахограф і тд... для 5 + тонн!", "Швидкість", " Фура з лісом Пункт призначення по українськи!", "Епт, з якою ж швидкістю потрібно було летіти щоб вмістити всю машину під причіп фури", " Телефон в руках 100%", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, з 17 березня набув чинності новий законопроект, який передбачає посилення відповідальності за правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху.

По перше підвищилася відповідальність за статтю 130 КУпАП. Встановили кримінальну відповідальність за ДТП з потерпілими у стані алкогольного сп'яніння. Більшість пом'якшень покарань були прибрані.

Була також скасована необхідність залучення свідків під час оформлення матеріалів співробітниками правоохоронних органів. Тепер можна надати лише Відеоролик.

Раніше ми повідомляли, в Україні сильно змінилися правила руху, перші "ластівки" вже отримали свої штрафи.

Як повідомляв "Знай.uа", українець показав, коли на нетверезих водіїв не діють штрафи і винайшов власне "покарання".

Також "Знай.uа" писав, що собака викрала машину у господаря і влаштувала ДТП.