Найчастіше хочеться просто перекусити, але немає часу займатися готуванням вишуканої страви. В такому випадку ми підготували для вас рецепт смачної і простий намазки, яка підійде для хліба або солоних крекерів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Шпроти - 1 банка;
- Варені яйця-2 штуки;
- Варена морквина (велика) - 1 штука;
- Плавлений сирок - 1 штука;
- Ріпчаста цибуля (велика) - 1 штука;
- Цукор-1 ст. л.;
- Оцет-1 ст. л.;
- Сіль-0,5 ч. л.;
- Майонез-2-3 ст. л.;
- Кроп
Приготування:
Відкриваємо банку шпротів, зливаємо з неї масла і розминаємо рибу виделкою. Тим часом на дрібній тертці натираємо моркву, плавлений сирок і варені яйця.
Цибулину нарізаємо дрібним кубиком, заливаємо окропом, додаємо сіль, цукор і оцет. Ми залишаємо цибулю маринуватися хвилин на 15. Потім рідину зливаємо і додаємо цибулю до решти інгредієнтів.
Кріп дрібно нарізаємо, додаємо до решти складових, додаємо майонез і ретельно все перемішуємо.
Намазка готова! Найкраще буде поєднуватися з хлібом, попередньо підсушеним на сковороді або в тостері, або з солоними крекерами. Можна використовувати в якості перекусу або закуски на святковому столі.
Нагадаємо про найсмачніший рецепт картоплі на сковорідці: впорається навіть дитина.
Як повідомляв портал Знай.uа, пісний, але дуже смачний бургер-відмінна ідея, щоб насолодитися чимось апетитним в період Великого посту перед Великоднем.
Також Знай.uа писав про запечена картопля з куркою - за рецептом учасниці проекту " Супер Топ-модель по-українськи "(Новий канал) Аріни Любителевої.