Найчастіше хочеться просто перекусити, але немає часу займатися готуванням вишуканої страви. В такому випадку ми підготували для вас рецепт смачної і простий намазки, яка підійде для хліба або солоних крекерів.

Інгредієнти:

  • Шпроти - 1 банка;
  • Варені яйця-2 штуки;
  • Варена морквина (велика) - 1 штука;
  • Плавлений сирок - 1 штука;
  • Ріпчаста цибуля (велика) - 1 штука;
  • Цукор-1 ст. л.;
  • Оцет-1 ст. л.;
  • Сіль-0,5 ч. л.;
  • Майонез-2-3 ст. л.;
  • Кроп

Приготування:

Відкриваємо банку шпротів, зливаємо з неї масла і розминаємо рибу виделкою. Тим часом на дрібній тертці натираємо моркву, плавлений сирок і варені яйця.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Цибулину нарізаємо дрібним кубиком, заливаємо окропом, додаємо сіль, цукор і оцет. Ми залишаємо цибулю маринуватися хвилин на 15. Потім рідину зливаємо і додаємо цибулю до решти інгредієнтів.

Кріп дрібно нарізаємо, додаємо до решти складових, додаємо майонез і ретельно все перемішуємо.

Намазка готова! Найкраще буде поєднуватися з хлібом, попередньо підсушеним на сковороді або в тостері, або з солоними крекерами. Можна використовувати в якості перекусу або закуски на святковому столі.

Нагадаємо про найсмачніший рецепт картоплі на сковорідці: впорається навіть дитина.

Як повідомляв портал Знай.uа, пісний, але дуже смачний бургер-відмінна ідея, щоб насолодитися чимось апетитним в період Великого посту перед Великоднем.

Також Знай.uа писав про запечена картопля з куркою - за рецептом учасниці проекту " Супер Топ-модель по-українськи "(Новий канал) Аріни Любителевої.