Український музикант Арсен Мірзоян, також відомий як чоловік співачки Тоні Матвієнко і зять народної артистки Ніни Матвієнко, останнім часом серйозно захоплюється бігом і не соромиться ділитися своїми досягненнями і досягненнями своїх ніг з іншими. Цього разу він зробив мальовничу пробіжку Києвом після чого з усією рішучістю зізнався, що заслужив на обід.

Відповідна публікація була розміщена на сторінці Мірзояна у соціальній мережі "Інстаграм".

Судячи з фрагмента з екрана, Арсен пробіг десять кілометрів у Печерському районі міста Києва. Траєкторія маршруту показує, що чоловік милувався схилами Дніпра, а фото з пробіжки — що він завітав на Аскольдову могилу.

"Тепер можна і поїсти", — підписав публікацію Мірзоян.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У коментарях Арсена запитали, чи випадком не збирається він обідати чебуреками — нагадуючи йому його нещодавній пост, який дуже запам'ятався підписникам. Але на цей раз кримськотатарській кухні Мірзоян віддав перевагу французькій і обрав круасани.

"Чебуреки смачні!) В 90-х була в Криму і на горі Ай-Перті татари пригощали чебуреками і домашнім вином) Таке забути не можливо!!)" - продовжили про чебуреки підписники.