“Холостяк” продовжує дивувати українців претендентками на руку і серця холостяка. Цього разу Лола з Рівного насмішила і розізлила українців.

Під час розмови про професійне зростання і плани на майбутнє, дівчина відверто при всіх відповіла, що досі перебуває у пошуку себе і свого покликання. “От я хочу стати візажистом - дивлюся, одні візажисти навколо. Візажистом - ні. Потім думаю зайнятися тренерством, навколо одні дієтологи і тренери”. При цьому дівчина має кваліфікацію медсестри і реабілітолога, проте ці професії навіть не розглядає.

У підсумку, дівчина додає: “Я не хочу працювати, аби працювати. Для чого воно мені треба? Я хочу від своєї роботи реально кайфувати”. І хоча такі тези насмішили суперниць Лоли, її страхи і роздуми насправді знайомі більшості людей. Звісно, не всі з цих людей перебувають на утриманні батьків або партнерів, проте постійний сумнів у своїй професії, втома від роботи, мрія про корисне і цікаве діло всього життя - супроводжують усіх.

Лола Лавинецька, кадр з відео
Лола Лавинецька, кадр з відео

Лола має 23 роки, народилася у місті Сарни, проживає у Рівному. Тимчасово безробітна. Повною несподіванкою для усіх фанатів шоу стало рішення дівчини покинути його. Офіційна версія: засмутилася, що холостяк “вигнав” подругу Алісу, проте в мережі можна знайти матеріали щодо того, що її полишення участі у шоу - частина сценарію.

@ur_sentiment

Ходячий мем💁🏻‍♀️ #холостяк #лола #холостяк11 #холостяк2021 #холостякстб #михаилзаливако

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще
♬ оригинальный звук - Inspirational videos

Нагадаємо, дружина Решетника з "Холостячки" назвала забавні прізвиська новонародженого малюка: "Пупс, булка або сінабон". Дружина ведучого "Холостячки" Решетніка зізналася, як старші сини прийняли новонародженого малюка

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Решетника з "Холостячки" показала улюбленого карапузика, і це не Гриша: "Як швидко ростуть"

Також "Знай.ua" писав, Учасниця "Холостяка" спробувала вразити Заливако шикарним життям і шубами: "З 14 років..."