Український професійний боксер Денис Берінчик (новий показник — 15-0, 9 КО) успішно захистив титул WBO International у бою проти чилійця Хосе Санчеса (18-2, 7 КО). бій закінчився технічним нокаутом у третьому раунді.

Організатором поєдинку, що проходив без глядачів у Броварах Київської області, стала українська компанія K2 Promotions Ukraine

Вже перед боєм Берінчик не упустив можливості влаштувати шоу і виїхав на ринг у гіпсі.Перший раунд вийшов розминкою — боксери досліджували один одного, у другому український чемпіон перейшов у активний наступ і позначив перевагу.

Але вже на початку третього раунду Берінчик загнав Санчеса до канатів, де жорстко бив суперника, поки рефері не зупинив бій. Для чилійця це стало другою поразкою, а українец продовжив переможну серію 15-ю перемогою і 9-м нокаутом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Експерти багато в чому характеризують бій як прохідний — Берінчик продемонстрував явну перевагу і з легкістю здобув перемогу.

Однак боксер-шоумен не обійшовся без дійства після поєдинку і викликав на поєдинок на голих кулаках ірландського бійця російського походження Артема Лобова, надягнувши на себе футболку з зображенням ймовірного суперника і комічним написом.

"Давай влаштуємо бійку", — написав Берінчик на своїй сторінці в інстаграмі.

Нагадаємо, Український чемпіон Берінчик ледь не проміняв бокс на футбол: на бій у футболці "Зорі" замість халата

Як повідомляв портал Знай.ua, Український боксер Берінчик прокинувся в незнайомому лісі після нокауту: "Почекай…"