Стало відомо про те, про що пише поет Богдан Гирич перебуваючи на фронті. Коли він вирішив змінити своє життя, і що це дало.

Таким чином повідомляється, що морському піхотинцю Богдану зараз всього 22 роки, але, за його плечима вже солідний військовий досвід, поранення, а також нагорода «поет року».

Військовий розповів про себе, про те як потрапив на службу і чим раніше займався на сторінці ООС в соціальній мережі Facebook.

Вже третій рік Богдан проходить службу в окремому батальйоні морської піхоти. В юності він навчався в ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені І. Харитоненка, що в місті Суми.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Тоді почали з'являтися перші роботи військового. Почав писати під час самопідготовки. Показав друзям і викладачам-всім сподобалося. Після цього зважився викладати свої твори на сторінки в соціальні мережі.

Згодом Богдан познайомився з українським письменником і добровольцем Василем Піддубним. В одній з його частин трилогії «Слово про війну» вийшло й оповідання Гирича. Це була історія українського десантника, який боронив ДАП. Він був закоханий в дівчину, яка виявилася прихильницею бойовиків.

Після закінчення ліцею вступив до університету внутрішніх справ, де провчився цілий рік, і вирішив використовувати військові навички на фронті.

Для проходження служби вибрав морську піхоту.

Були й складні моменти за ці кілька років служби. Під час виконання одного завдання він отримав серйозне поранення, і тепер на пам'ять в тілі носить три осколки.

На даний момент він замислюється про те, щоб написати власну книгу, і назвати її «щоденник морпіха». Там буде про бойові дії, в яких він сам брав участь.

Варто відзначити, що пише він не тільки про війну, а й про любов, є і дитячі казки. Буває що може посеред ночі прокинутися, і твір вже готовий.

Нагадаємо, на Донбасі загинув український військовий, але окупанти не зупинилися: ЗСУ довелося вжити заходів

Як повідомляв "Знай.ua", в зоні ООС накрили "точки" з небезпечним вмістом: обсяги вилученого вражають

"Знай.ua" писав, грузин "Рубін", який захищав Батьківщину від РФ, вирушив на Донбас: "Ворог прийшов і сюди"