Українці все частіше скаржаться на обслуговування в Державному банку ПриватБанк. Клієнти відзначають не тільки обмежувальні заходи з боку блокування, але і розголошення конфіденційної інформації.

На цей раз українці скаржаться, що банк постійно вимагає актуалізацію даних, обмежує в користуванні рахунками, а деякі і зовсім говорять про обман з іпотечними відсотками. Своїми історіями люди діляться в Facebook.

Українець Олексій Фалін розповівши, що подав заявку на іпотеку під 7%. При цьому йому заявку на кредит підтвердили, але зовсім з іншими умовами. Виявилося, що йому пропонують іпотеку під 12% річних і з першим внеском в 65% замість 15%. На такі умови чоловік не готовий погодиться.

"Передзвонили з #Приватбанк'а-я подавав заявку на іпотеку під 7%. Радісно повідомили, що мені підтвердили заявку на кредит. Але чомусь не під 7%, а під 12-12,5% річних. І перший внесок 65%. Хоча на сайті програми зазначено, що перший внесок-15%... Якби у мене було стільки грошей, що я зміг би заплатити хоча б 50%, то я б іпотеку розглядав в останню чергу, а краще б взяв в безвідсоткову розстрочку від забудовника. Ось такий цікавий, але, на жаль, сумний досвід отримання іпотеки під обіцяні президентом 7%", - пише українець.

Іншому українцеві Михайлу Рейзіна ПриватБанк обмеживши обслуговування без актуалізації особистих даних.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Приват, давай до побачення... Банк вирішив що я йому повинен подати декларацію про доходи і майно:) Давно збирався міняти, чув від друзів що банк вже не той.... Ну давайте, втрачайте клієнтів #приватбанк", - пише чоловік.

Українка Яніна Яроченко розповівши, що "зниження" тарифів на обслуговування виявилося обманом і на ділі тарифи на ті послуги, які ФОП і юрособи користуються найчастіше тільки підвищили.

З 1 квітня 2021 року #приватбанк знижує тарифи на ті послуги, якими ФОП і юрособи користуються найчастіше.

"Йо! Камон, приватбанк!?! Зниження тарифу-це коли було 100 грн/міс абонплати, а після зниження стає 75 грн/міс, а не 125 грн/міс!!! Якщо підприємець не зробить заявку на підключення або самостійно не змінить тарифний пакет, банк за замовчуванням підключить йому пакет «бізнес Старт" з 1 квітня. Тарифний пакет можна буде самостійно змінити через "Приват24 для бізнесу", - пише клієнтка.

Раніше ми повідомляли, ПриватБанк роздає дані українців, як на ярмарку, новий номер вже не допоможе.

Як повідомляв "Знай.uа", виверти банків на кредитах викрили, як не потрапити на гігантські відсотки.

Також "Знай.uа" писав, що ПриватБанк закриває відділення по всій Україні.