Молодий український актор і зірка серіалів "Кріпосна" і "Зловити Кайдаша" Тарас Цимбалюк розповів про неприємний інцидент на зйомках, як йому зламали ніс.

У міні-інтерв'ю для Каті Осадчої Тарас розповів не тільки про зламаний ніс, але і як підкорював свою наречену Тіну на перших побаченнях.

"Я на перших побаченнях таке розповідаю, що просто гріх згадувати це зараз. Вульгарні історії там, як ми з пацанами десь колись відпочивали і так далі. Я зрозумів, що я романтик, коли зробив Тіні пропозицію на танцях. Я зрозумів, що це мій найромантичніший вчинок", - каже Тарас.

На зйомках з Цимбалюком стався інцидент - акторові розбили і зламали ніс. І навіть довелося зупинити знімальний процес.

"Це карма. У мене графік щільний дуже і у мене цілий місяць не було вихідних і мені розбили ніс і я 7 днів був вдома, відпочивав, грав в приставку. Прикра ситуація трапилася. У мого партнера було слизьке взуття, у нього поїхала нога, і він власне розбив мені ніс", - каже Тарас.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми повідомляли, оголений Цимбалюк з "кріпосної" засвітив кубики на ідеальному тілі.

Як повідомляв "Знай.uа", Тарас Цимбалюк розкрив подробиці нового сезону"кріпак".

Також "Знай.uа" писав, що зірка" кріпак " Цимбалюк оголив з першими весняними променями сталевий прес.