У "червону" зону карантину потрапила Сумська область. Таке рішення прийняло Міністерство охорони здоров'я України у зв'язку зі збільшенням кількості хворих і госпіталізацій.

Згідно з даними на сайті МОЗ в Сумській області за останні три дні перевищено два показники: кількість виявлених випадків інфікування (24,7% при нормі до 20%) і рівень госпіталізацій (67,4 при нормі 60).

Станом на понеділок, 22 березня, в "червоній" зоні карантину вже знаходиться 8 регіонів: Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Одеська, Чернівецька, Київська області.

У "помаранчевій" зоні-Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області. Решта областей "Жовті", "зелених" немає.

Українці, фото: Znaj.ua
Українці, фото: Znaj.ua

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У "червоній" зоні епідемічної небезпеки заборонено здійснення нерегулярних і регулярних транспортних перевезень, крім транзитних перевезень. Але при цьому дозволено перевезення пасажирів за допомогою легкових автомобілів в кількості не більше п'яти осіб, включаючи водія, без урахування дітей.

Раніше ми повідомляли, в Україні змінять транспортні обмеження в "червоній" зоні: що заборонено, а що ні.

Як повідомляв "Знай.uа", МОЗ оновило карантинні зони в Україні:" червоних "і" помаранчевих " все більше.

Також "Знай.uа" писав, що українці окупували метро в" червоному " Києві замість тролейбусів і маршруток, втомилися боятися.