Українців закликали зупинити моду на незвичайні імена, яка часом доходить до крайнощів. Пост-крик душі в іронічній формі написав Олександр Морозов у своєму Facebook.

"Бачили хоч раз якогось такого середньо статистичного Валера, який проходячи повз децкой майданчика, чує від матусь. - Аурелий! Стій! Куди ти пішов? - Ганібал! Не жуй собаку. В очах Валери пічаль, нідоуменіе і відчай. Він як тополя хитає головою, і підкурює сигарету. Однозначно. Для тих хто виріс у компанії Сашею, Сирожей і Максимов, сучасні дитячі імена то просто піздєц. Може б я того ніколи не написав, і в ту сторону не думав, але...",- пише українці.

Чоловік задумався над іменами для своїх майбутніх дітей і навіть приміряв їх, думав, як з цим ім'ям дитині далі в житті буде. І вирішив скласти список імен, якими не варто називати своїх дітей.

Діти, фото: Getty Images
Діти, фото: Getty Images

Серед них виявилися: Євлампій, Зіновій, Нанібеда, Роксолан, Снозир, Собібор, Собіслав, Трирог, Турбог, Храномир, Анастасій.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Житомир. Так бл**. Виявляється це не тільки місто дощів, куртизанкок і військових частин. А ще чоловіче ім'я. Дочка Житомира, буде житомирівною, прости господи. Зіновій. Без коментарів... Нагнибеда. Та це ім'я", - пише чоловік.

Він закликав українців схаменутися і не називати так своїх дітей, подумати про їхнє майбутнє.

"Побійтеся Бога. Тим дітям ще жити всю дорогу. А ви їх поназиваєте якимись", - резюмував він.

Раніше ми повідомляли, письменниця Лариса Ніцой здивувалася горем українців і не стримала сліз.

Як повідомляв "Знай.uа", до львівської школи проникла Вчителька з російським паспортом, 20 років промивала мізки.

Також "Знай.uа" писав, що українським школярам дозволили не складати державні іспити.