В Уссурійську, Російська Федерація, таксист відкусив жінці Наталії мізинець після того, як вона сфотографувала його машину, щоб згодом скористатися його послугами.

Постраждала розповіла представникам правоохоронних органів, що близько десятої години ранку вирушила з чоловіком до місцевого торгового центру. Там вона і побачила автомобіль таксі, і вирішила зафіксувати номер телефону, який був розміщений на задньому склі. Про це повідомляє Telegram-канал "Life Shot".

Знайомство з таксопарком відбулося миттєво, адже водієві не сподобалося, що хтось його машину знімає. Він вибіг і почав лаятися з жінкою, за яку заступився її чоловік і запитав, чому автомобіліст так неадекватно реагує.

Жінці відкусили мізинець, фото: Telegram
Жінці відкусили мізинець, фото: Telegram

Після цього почалася бійка. Постраждала Наталя намагалася відтягнути таксиста від чоловіка і схопила його за обличчя. Але той відразу ж вкусив її за руку.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

В результаті жінку госпіталізували. У медзакладі їй провели ампутацію фаланги мізинця. Тепер правоохоронці проводять перевірку.

Нагадаємо, замовив вбивство батька заради спадщини: 19-річний українець пожертвував родиною через гроші

Як повідомляв "Знай.ua", під Львовом схопили душогуба, який зарізав таксиста на могилі батька. Він замовив таксі на кладовищі, купив лампадку, як ніби хотів відвідати могилу батька. Коли вони дісталися до вказаного місця, то зловмисник смертельно поранив водія в шию.

Знай.ua писав, п'яна горе-мати побила вчителів і виламала двері школи заради свого чада: "Просто не зміг її утримати"