Відразу ж після першого вийшов епізоду восьмого сезону "Холостяк" в Росії з Тіматі фанати дізналися, кого ж вибрав музикант.

Чоловік перебував на відпочинку на Мальдівах разом зі співаком Моргенштерном. Вони дивилися романтичне шоу, проте шанувальники відразу ж помітили, що поруч з ними була одна з учасниць проекту - Марія Вебер. Зараз вийшов другий випуск "Холостяка", в якому відомий репер вирішив скористатися допомогою Єгора Кріда, який проводив з дівчатами бесіди і склав свою думку з приводу їх сумісності з Тіматі.

Тіматі, скріншот: Youtube
Тіматі, скріншот: Youtube

"У Люби є шанс, Мені здалося, що вона тебе чимось чіпляє. Христина", - зазначає Єгор Крід.

Після чого Тіматі запитує, А що щодо Даші, з якою він поговорив на самому початку, і чи є хто-небудь з учасниць, які зовні підходять йому за типажем.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Зовні не твій типаж. Маша Вебер більше всіх. Спортивна дівчина, Симпатична. Все своє", - додав Єгор Крід.

І потім за кадром Тіматі заявляє, що йому цікаво, чи буде це відповідати дійсно. Однак дізнаємося ми це лише в кінці проекту. Тому вже в другому випуску у Маші Вебер лідируючі позиції по відношенню до інших учасниць. І відомо, що проект покинула Саша Маслакова, яку інші дівчата назвали нещирою і лукавою.

Нагадаємо, Моргенштерн злив переможницю "Холостяка": відпочиває разом з Тіматі на Мальдівах

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" змушений закрити проект, обуренню фанатів немає меж: "Знайшли себе на смітнику"

Знай.ua писав, учасниці можуть не намагатися? "Холостяк" почав загравати до дівчини з робочого персоналу