Відома українська співачка Настя Каменських впала в обійми єдиного чоловіка на знімальному майданчику її кліпу.

Відповідний знімок з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що нещодавно Настя Каменських презентувала свою нову пісню і кліп "Дівчатка рулять". Композиція сильно виділялася на тлі решти творчості NK, оскільки незвичайний стиль виконання доповнився яскравим кліпом і величезною кількістю рожевого.

Настя Каменських неймовірно пишається своїм новим твором, тому навіть не посоромилася представити шанувальникам режисера-постановника кліпу Леоніда Колосовського. Виконавиця радісно впала в обійми свого колеги по майданчику і представила його фанатам в Instagram.

"Льонечка! Творити з тобою – це завжди чисте задоволення! ❤️ Нехай навіть більше доби без перерви, як у нас було цього разу😅 Дякую, що робиш цей світ кращим і яскравішим! 😍 🥰 ",- написала Каменських.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот
Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот

На своїй сторінці в Instagram Леонід Колосовський зазначив, що всі оператори, художники-постановники і фотографи були дівчата і він був одним режисером-постановником чоловіком.

"Новий кліп для NK. Така прекрасна жіноча банда вийшла! Оператока і художниця-постановниця і фотографиня теж дівчата) я один був режисером-постановником!)) жіноча банда взяла мене в полон. Але я і радий) з прем'єрою", - написав Колосовський.

Нагадаємо, що Настя Каменських зібралася " попітніти "з пилососом, без штанів:"який довгий шланг".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських зізналася, чим любить себе балувати без Потапа: "буду іноді...".

Також Знай.uа писав, що Каменських зізналася в 24-годинних пригодах з Нікітюк і Астаф'євої: "Поки я відсипаюся".