Тренери популярного вокального шоу "Голос країни" вже набрали необхідну кількість учасників у свої команди на етапі сліпих прослуховувань.

У неділю, 21 березня, відбувся 9 випуск 11 сезону "Голос країни", в якому талановиті вокалісти продовжили змагатися в боях за місця в командах Олега Винника, Дмитра Монатіка, Надії Дорофєєвої і Тіни Кароль.

На офіційній сторінці вокального шоу в соцмережі Instagram опублікували момент з останнього випуску, в якому Марія Рак залишила "Голос", а її місце зайняла диспетчер Євгенія Семьохіна. Тренер Надя Дорофєєва відчула, що Євгенії проект потрібен більше.

"Марія Рак залишила проект. Її місце в "неоновій кімнаті" зайняла Євгенія Семьохіна. Чи згоден ти з таким вибором тренера Dorofeeva? Коментуй ⬇️", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Згодна я з рішенням Наді. Марія ж сама хотіла залишити проект. Ось і збулося", "Посадіть мене в журі, я доведу що тренерство там нічого не вирішує)))", "Дуже багато сильних вокалістів пішло, які викликали симпатію у глядачів і вели себе адекватно. Тому ситуація з Машею, враховуючи її поведінку, очікувана", - коментують глядачі.

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва подарувала Олегу Виннику палкий поцілунок на "Голосі країни".

Нагадаємо, Дан Балан і Тіна Кароль знову разом на "Голос країни": "Малюк, татко прийшов".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник не знаходить собі місця перед "Голосом країни": "Я не хочу".

Також портал Знай.uа писав, що учасники "Голосу країни" обрали улюблених тренерів: Дорофєєва і Винник пасуть задніх.