Популярна модель і блогерка родом з Києва Олена Омович, яку в народі називають Українською Кардашьян, поділилася з мільйонною аудиторією у своєму Instagram пікантною фотографією.

Так, часта відвідувачка пластичних хірургів вирішила відправитися на український курорт, щоб насолодитися природою і розслабитися в гарячому басейні.

У кадрі Омович в черговий раз продемонструвала публіці свої пишні форми в чорному купальнику. При цьому на моделі не було ні краплі макіяжу, а волосся було мокре після купання в басейні. Інших людей на знімку не видно. У підписі до фото Олена зазначила, що вирішила відпочити.

"Час релаксу 😴🌲🌊", - підписала гарячий знімок українська Кардашьян.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Альона, ульот 🚀🚀🔥💣", "Краса 😍", "Розкішно 😍😍", "Ах*єнська", "Люблю тебе ❤️❤️", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Альона Омович, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Олена Омович перетворилася на казкову Рапунцель: "Тепер блондинка".

Нагадаємо, повністю гола Українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Омович роздяглася і стала Клеопатрою: "Кицька хоче ласки".

Також портал Знай.uа писав, що Гола Українська Кардашьян засвітила більше звичайного: "Коли ж ти навчишся". Омович вирішила не надягати під боді нижню білизну.