Зі Сполучених Штатів Америки прийшли вельми тривожні новини. Так, в штаті Колорадо невідомий чоловік відкрив вогонь з бойової зброї по відвідувачам супермаркету. Відомо, що в результаті нападу загинуло десять осіб, у тому числі один поліцейський.

За інформацією місцевих журналістів, стрілянина сталася в торговому центрі Боулдера - міста на північний схід від Денвера, приблизно о 15:00 за місцевим часом у понеділок, 22 березня.

Про це стало відомо завдяки повідомленню американського видання The Wall Street Journal.

За даними видання, підозрюваного зловмисника вже затримано. У мережі з'явилося відео, на якому видно, як поліцейські виводять з будівлі чоловіка в наручниках, він із закривавленою ногою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомила глава місцевої поліції Маріс Херольд, підозрюваного узято під варту. Влада поки не називає мотиви злочину, посилаючись на ранню стадію розслідування. Херольд уточнила, що її убитий колега одним з перших опинився на місці злочину і був застрелений.

Стрілянина в Колорадо, фото: Reuters
Стрілянина в Колорадо, фото: Reuters

За її словами, в правоохоронні органи почали надходити повідомлення про стрілянину і про людину з гвинтівкою. Поліція відреагувала посиленим складом: на місце події прибув повністю озброєний спецназ, підозрюваного через гучномовець закликали здатися.

Очевидці повідомляли про кілька пострілів і про людей, які нерухомо лежали на підлозі супермаркету і на парковці. На відео з місця події видно, як поліція виводить чоловіка з закривавленою ногою і голим торсом. Поки не ясно, чи є він підозрюваним.

"Здається, що тут найбезпечніше місце в Америці, а мене тільки що мало не вбили, просто тому що я пішов за лимонадом і пакетиком чіпсів", - розповів журналістам очевидець події Райан Боровскі.

"Це трагедія і жахіття", - сказав окружний прокурор Майкл Доерті.

Губернатор штату Джаред поліс назвав подію "жахливою подією".

Раніше повідомляли, загиблий поліцейський ожив через 17 років, рідні давно поховали.

Як повідомляв Знай.uа, гола жінка накинулася на телеведучу з кругляком в руках: тільки вийшла з психіатрії.

Знай.uа писав, молодий чоловік "стратив" шістьох жінок: заходив в салони і розстрілював.