Популярна українська актриса і головна "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла, що захворіла коронавірусом.

Мішина в Stories Instagram часто ділиться своїми кадрами з особистого та професійного життя. Цього разу дівчина зізналася, що найближчі два тижні проведе на домашній самоізоляції, бо захворіла коронавірусом.

"Друзі, яка смачна редиска! Якби я не бачила, що це редиска, я б навіть не зрозуміла, тому що у мене корона. Зустрічай, Ксюша, нового жителя нашої сім'ї. Ну що? Королева! А ти зі мною тепер на два тижні вдома (звертаючись до Еллерта). І ти теж (звертаючись до сина, - прим. ред). Добре, що я бачу, що я їм", - каже Ксенія.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Мішина намагається з гумором і позитивом ставиться до ситуації. Вона з посмішкою розповідає, що захворіла коронавірусом, але при цьому в опитуванні цікавиться, чи видно, що вона засмучена. Весь цей час дівчина позує в домашньому халаті і їсть редиску з сіллю, хоча, як сама стверджує, не відчуває смаків зовсім.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Друзі, спасибі вам за величезну кількість пожеланіев якнайшвидшого одужання. Кажуть, корона впливає на мозок. Я прям не буду переписувати. Найсмішніше те, що багато мені написали "Ксюшенька, нарешті ви відпочинете", - говорить Мішина.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Раніше ми повідомляли, "Холостячка" Мішина почала шукати щастя після страждань поруч з сином.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостячка" Мішина вирішила завалити українців подарунками.

Також "Знай.uа" писав, що Мішина нагодувала" холостяків " Макацарію і Михайлюка вишуканою стравою.