В українських містах і областях починають вводити більш жорсткі карантинні обмеження. Дізнаємося, де закривають Ресторани, ТЦ і вводять спецпропуску на проїзд.

У столиці України, Києва, ввели жорсткий локдаун з 00: 00 20 березня. Так, у місті та області позначена "червона зона" адаптивного карантину за епідеміологічною небезпекою.

У місті продовжує працювати метро з дотриманням карантинних норм. Закрили торгові центри, в них можуть працювати тільки Продуктові супермаркети. Кафе і ресторани можуть працювати тільки на винос або доставку.

Карантин в Україні, скріншот: YouTube
Карантин в Україні, скріншот: YouTube

З понеділка, 22 березня, посилили карантин у Черкаської області. Під заборону потрапили масові розважальні заходи. Робота громадського транспорту не обмежена, але введено посилений контроль за використанням засобів індивідуального захисту. Робота барів, ресторанів і кафе дозволена до 23:00.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

В Львів локдаун продовжили до 4 квітня. Тут заборонена робота ТРЦ, масові заходи, а заклади громадського харчування працюють тільки на винос.

У " Червоній" Івано-Франківської області в рамках жорсткого карантину ввели проїзд у громадському транспорті тільки по спецпропусках з роботи. Кафе і ресторани, як і в інших областях, працюють на винос. На час карантину заборонена робота кінотеатрів, спортзалів, ТРЦ, а школярі та студенти перейшли на дистанційну форму навчання.

Раніше ми повідомляли, карантин православним не писаний: тисячі українців пройшлися хресною ходою.

Як повідомляв "Знай.uа", киян попередили про закриття метро, ковид перемагає.

Також "Знай.uа" писав, що МОЗ оновило карантинні зони, яка область "почервоніла" слідом за Київською та Одеською.