З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні і тривожні події, прийшли трагічні новини. Так, в Краснодарському краї під час демонтажу вишки стільникового зв'язку монтажний кран впав на робітника. На жаль, є інформація, що чоловік від отриманих травм помер.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Life Shot".

Автокран впав на робітника, скріншот: YouTube
Автокран впав на робітника, скріншот: YouTube

Відомо, що водій автокрана загинув під час демонтажу вишки стільникового зв'язку в Канівському районі Краснодарського краю. Важка машина перекинулася і придавила оператора, який випав з кабіни. Цей момент зловила камера невідомого оператора.

Автокран впав на робітника, скріншот: YouTube
Автокран впав на робітника, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За інформацією журналістів, трагедія сталася вранці у вівторок, 23 березня, в Станиці Стародерев'янківська. Судячи з кадрів з місця, робітники недооцінили вагу бетонної опори, яку належало прибрати з місця. Масивну конструкцію повело в сторону, а слідом за нею і автокран.

Від отриманих травм чоловік помер до прибуття машини швидкої допомоги. Також журналісти повідомляють, що на місці події працюють слідчі та представники прокуратури.

Раніше повідомляли, горе-мати, яка підпалила рідного сина, використовувала дітей, як робочу силу.

Як повідомляв Знай.uа, окупанти йдуть на антирекорд щодо порушень на Донбасі: воїни ЗСУ втратили бійця через снайпера.

Знай.uа писав, 9-річна дівчинка загинула від рук озвірілого сусіда через шум: взяв рушницю і розстріляв.