Відома українська ведуча і колишня наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай показала, з ким приймає ранкові сонячні ванни.

Раміна вирішила показати своїх чарівних песиків, які артистично позують біля господині в променях ранкового сонця.

"Професійно кривимо морди😂 #siridog #monyadog", - написала Раміна.

На фотографіях Раміна сидить на підлозі біля ліжка і вікна і радіє ранковому яскравому сонцю. На ній бежеві лосини і топ. Один пес вмостився на колінах у ведучої, а інший граціозно підставив мордочку теплу і зачарував шанувальників своєю артистичністю.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фанати висловили захоплення від таких чарівних кадрів з красунчиками. У коментарях вони зробили безліч компліментів не тільки дівчині, але і її вихованцям і відзначили, які вони аристократичні і милі.

"Моня так мило сонячні ванни приймає😍", " Моня така артистична😍", " погляд сірі на першому фото незрівнянний 😂", " які ви чудові😍 😍 😍", " які ви чудові!😍", "Красуня", "Чудове фото 😍😍😍", "😍милаши які", "Моня аристократ 😂", "Милі хвостики😍", "Розвеселили 😅", "Заважаєш їм засмагати", "Божеееее....яка милота😍 😍 😍", " собачки так витончено позують, ніби на досвіді👏", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, колишня Козловського Раміна хоче полетіти з України.

Як повідомляв "Знай.uа", у колишньої Козловського Раміни нещастя в родині.

Також "Знай.uа" писав, що Раміна показала, кого завела собі після розставання з Козловським, ця мордочка поза конкуренцією.