Стало відомо про справу Кулвіндера Сінгха. Його звинувачують у вбивстві своєї дружини, яка згоріла до смерті після звістки про розлучення.

Таким чином повідомляється, що Кулвіндер Сінгх не визнав себе винним у вбивстві своєї дружини Парвіндер Каур. Вона померла 2 грудня 2013 року в їхньому будинку в Роуз-Хілл на північному заході Сіднея.

За версією слідства, він облив бензином свою дружину, а потім підпалив її на спiр. А ось адвокати Сінгха стверджують, що жінка підпалила себе, щоб створити так звану «драму».

Чоловік із загиблою дружиною, фото: AAP
Чоловік із загиблою дружиною, фото: AAP

Чоловік, обвинувачений у вбивстві своєї дружини, заявив, що або він "виправить її", або "вб'є її", як заявили свідки місцевим суддям

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Потім Кулуіндер Сінгх нібито сказав: "І ніхто не дізнається, що саме з нею сталося".

Є твердження, що він облив її бензином і підпал через суперечку, там замішані гроші. Однак, його захист вірить в тому, що вона сама себе підпалила, так як була переконана, що її врятують.

Чоловік із загиблою дружиною, фото: AAP
Чоловік із загиблою дружиною, фото: AAP

У Верховному суді Нового Південного Уельсу Аманпріт Каур, яка одружена з братом пані Каур, розповіла присяжним про розмову, яку вона провела зі своєю невісткою.

Кулвіндер Сінгх відвідав сім'ю Парвіндер Каура в Індії в жовтні 2013 року, незадовго до трагедії.

Там вони поговорили про їхні стосунки з чоловіком, і жінка прийняла рішення, що цей шлюб вже не врятувати: «я думала, що він може змінитися, але він не змінюється за стільки років».

Востаннє вони бачилися з невісткою незадовго до смерті, де вона розповіла, що дала чоловікові можливість мати спільний банківський рахунок або розлучення.

Нагадаємо, раніше Брат зарізав свою вагітну сестру посеред вулиці, його дратувала її особисте життя

Як повідомляє портал "Знай.ua" Студентку, хлопця якої зарізав ревнивий одногрупник, знайшли мертвою

Також "Знай.ua" писав, що Поки мами не було вдома, неадекват зарізав трьох малюків і бабусю