Ведуча, громадський діяч і посол доброї волі ООН Маша Єфросиніна взяла участь у Лізі сміху і навіть спробувала себе в ролі далекобійниці, але не тільки.

Відео зі сценкою Маші Єфросиніної опублікували в Instagram.

На ролику Маша спочатку нібито їде на фурі, як водій-далекобійник, проте її партнер по сценці звертає увагу, що їй відведена інша роль.

Ведуча скликає команду на сцену і обурюється про те, хто міг придумати, що вона доросла жінка буде грати повію. На екран виводять її промову, де стверджує, що готова грати представницю найдавнішої професії.

"Швидко мені сказали, Хто такий хворий на голову, що придумав, що я повинна грати повію? - Всі думають, що я сувора, правильна, холодна і так далі, а я може повію хочу зіграти", - каже Маша.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У наступний момент Маша вимовляє полум'яну промову, але при цьому розстібає червоне шкіряне плаття, під яким вона одягнена в Панчохи, короткий блискучий топ і леопардову міні-спідницю.

"Жарти-жартами, але ви дійсно думаєте, що я, мати двох дітей, заміжня жінка, заради якогось хайпа, заради ефіру на плюсах, де мене не показують п'ять років, зіграю вам напівоголену повію?",- каже Маша, роздягаючись.

Раніше ми повідомляли, Маша Єфросиніна випитала у Софії Стужук все про покійного чоловіка.

Як повідомляв "Знай.uа", Єфросиніна прогулялася Львовом під ручку з Садовим.

Також "Знай.uа" писав, що Маша Єфросиніна не стримала сліз від зустрічі з Максом Барських.