Учасники 11 сезону шоу "Голос країни" відповіли на кілька каверзних питань, вибравши між сяючим волоссям Олега Винника і стильними капелюхами Монатіка.

Відповідний пост з'явився на сторінці конкурсу в Instagram.

Щоб ближче познайомити глядачів з учасниками нового сезону "Голосу країни", журналісти шоу просять їх відповісти на каверзні питання закулісами. Нещодавно артисти розповідали, до якого із зіркових тренерів вони хотіли потрапити спочатку, а цього разу вибрали між сяючим волоссям Олега Винника і стильними капелюшками Монатіка.

Що примітно, вибір поставили лише для учасників-хлопців. Багато хто відповів, що не відмовилися б від стильних капелюшків Монатіка, проте доповнені сяючим волоссям Олега Винника. Лише один учасник заявив, що волів би гарне волосся ніж головні убори.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Крім цього, учасники розповіли, що їм подобається більше: співати наживо або для запису. Всі опитані з упевненістю заявили, що більше задоволення приносить живий спів, а деякі навіть категорично про це заявили.

Потім учасники поділилися думкою щодо виступів на приватних концертах або для великої аудиторії. Кілька виконавців віддали перевагу виступам для великої аудиторії, а багато хто заявив, що між цим різниці немає, адже їх все одно будуть слухати.

Нагадаємо, що Олег Винник ніжно заспокоїв збуджену Тіну Кароль:"коли не хочеш пояснювати".

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва проміняла легенду " X-Фактора "на просту диспетчерку в"Голосі країни".

Також Знай.uа писав, що Дан Балан і Тіна Кароль знову разом на "Голос країни": "малюк, Татко прийшов".