В одному з інтерв'ю Новому каналу ведуча " Хто зверху?"і" Le Маршрутки " розповідала, що в статусі зірки дуже складно заводити дружні стосунки.

Мовляв, люди бачать, в першу чергу, популярність, а не глибину людини. Судячи з соцмереж Лесі Нікітюк, у неї багато друзів в шоу-бізнесі. З ким вона спілкується найближче, ведуча розповіла за лаштунками Improv Live Show.

"Я дружу з Tayanna, милою Єремєєвою, звичайно ж, з Сергієм Притулою, з Maruv, Дашею Астаф'євою, Олею Поляковою, Машею Єфросиніною, - розповідає леді Ле. - А ще спілкуюся через зубного лікаря з Даном Баланом (сміється)".

Леся Нікітюк, прес-служба Нового каналу
Леся Нікітюк, прес-служба Нового каналу

Ведуча мріє налагодити Дружній зв'язок з ще однією відомою представницею шоу-бізнесу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Дуже хотіла б глибоко, тісно і назавжди подружитися з Тіною Кароль, – зізналася вона. - Але у неї дуже щільний графік. Втім, як і у мене. Думаю, скоро ця дружба трапиться. Без скандалів... "

Зірка вважає, що тісне спілкування між представниками шоу-бізнесу можливе за певної умови.

"Оцінюю дружбу за певними вчинками, а не по зустрічах на знімальному майданчику, – каже вона за лаштунками Improv Live Show. - Для мене важливо зустрічатися і поза роботою".

Раніше ми повідомляли, Леся Нікітюк і Павло Зібров заспівалися на очах його дружини.

Як повідомляв "Знай.uа", Лесі Нікітюк зробили пропозицію руки і серця, Потапу довелося потримати.

Також "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк задумалася про довжину з чоловіком в одному номері.