Відома українська співачка Тіна Кароль побувала в гостях у свого музичного продюсера, звідки показала кілька сміховинних кадрів.

Відповідні ролики виконавиця опублікувала в Insta-stories.

З кожним роком Тіна Кароль все сильніше набирає популярність, а після виходу її кліпу "Скандал", про неї стали говорити мало не на кожному розі. Але на цьому співачка не зупиняється: крім вокальної кар'єри, вона також просуває себе в соціальних мережах, де показує нові знімки і шматочки з побутового життя.

Цього разу Кароль опублікувала кумедний відеоролик з офісу свого музичного продюсера Аркаші. На відео Тіна Кароль заливалася сміхом що є сечі і не могла зупиниться. В цей час її колега по цеху знімав все на відео і коментував: "Господи Боже мій... Ха-ха-ха, накинулася на мене як ні в чому не бувало".

У той же час співачка спробувала взяти себе в руки і заспівати щось в мікрофон, проте її старання не увінчалися успіхом-вона продовжила сміятися.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Астральний мій братик. Хлопець бог. Дякую", - написала виконавиця на відео.

Нагадаємо, що Тіна Кароль поділилася з численними шанувальниками найпотаємнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль поділилася з шанувальниками ніжним і чуттєвим відео

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль з сином засвітили незнайомця на їх дивані: "Балан ввижається". Шанувальники Тіни Кароль почали справжнє розслідування.