Збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню на Сході України.

Детальніше про це пише прес-служба ООС в Facebook.

Повідомляється, станом на 17:00 Вівторок, 23 березня, бійці ЗСУ зафіксували три ворожі обстріли в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Один з обстрілів стався неподалік від населеного пункту Водяне-збройні формування РФ провели обстріли по позиціях ЗСУ з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Обстріли також зафіксували неподалік Широкиного, де використовувалася стрілецька зброя. Біля Авдіївки бойовики РФ використовували ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю для обстрілу українських позицій.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

В ООС повідомили, що в результаті ворожого нападу ніхто з українських захисників не постраждав і не загинув.

Прес-служба заявила, що 20 березня представники місії ОБСЄ зафіксували факти глушіння БПЛА СММ. Виконуючи два окремих польоти поблизу Веселого, що за 21 км від Донецька, БПЛА малого радіусу дії Місії кожного разу зазнавав впливу перешкод.

А 21 березня зазнав перешкод сигналу GPS, коли пролітав над ділянкою розведення в районі населеного пункту Петрівське, що на непідконтрольній Урядові України території. Того ж дня, на ТОТ Луганської області, відбулося перешкоджання роботі БПЛА СММ поблизу Веселогорівки.

Нагадаємо, що в ООС розповіли про молодого хлопця, якого всього через пару місяців зробили ротним.

Як повідомляв портал Знай.иа, український військовий розповів, чому проміняв спокійне життя на фронт.

Також Знай.иа писав, що український морпіх розповів про важкі випробування на фронті.