Відома на всю Україну дівчина, як молода дружина популярного співака Віктора Павліка, Катя Реп'яхова продовжує хизуватися кругленьким животиком і відпочинком на майже райському курорті. Ці березневі дні дівчина проводить на східному узбережжі Єгипту.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Катерини Реп'яхової в мережі Instagram.

Публікація Катерини Реп'яхової, скріншот: Instagram
Публікація Катерини Реп'яхової, скріншот: Instagram

"Коли не потрібні фільтри. Дякую, Всесвіт, за все", - коротко підписала нову публікацію Катерина Реп'яхова.

Відомо, що нещодавно Катя показала своїм подружкам, заздрісникам і шанувальникам нову машину, яку їй вдалося купити просто в салоні. Катя зізналася, що гроші їй на це діло давала сестра, а не чоловік. Однак зараз можна помітити, що "обмивка" всіх покупок і подій проходить в Єгипті.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На свіжому фото можна помітити, що Катя все ще може надягати сарафан і живіт їй не заважає, також на фотографії присутня ще одна персона, проте тільки у вигляді тіні. Невідомо, чи належить ця тінь чоловікові Каті Віктору Павліку, або одній з її подруг. Також можна побачити дуже приємні зелені кольори. Так, тепер для Каті літо може бути в будь-яку пору року.

Віддані шанувальниці, подружки і ті, кому Катя дозволила - залишили безліч лайків і почали активно коментувати фотографію. Ось, що пишуть Каті підписники: "Герой фантазії, найкраща", "Нереальна! Нехай все буде завжди добре", "Я так рада, що вам добре".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Віктор Павлік показав, яких жінок любив у 90-их: вагітній Реп'яховій це не сподобається.

Як повідомляв Знай.uа, дружина Павлика Реп'яхова вирушила на дно: "Бачила черепаху і морську корову".

Знай.uа писав, вагітна Катя Реп'яхова "пішла" від Віктора Павліка: потрібна іншому чоловікові.