Варто нагадати нашим читачам, що починаючи з 20 березня в українській столиці діє "локдаун", які був введений за рішенням місцевої влади. Планується, що він триватиме до 9 квітня. Місцева влада вирішила, що транспорт в Києві буде працювати при заповненості не більше 50% місць для сидіння.

Через такі рішення на зупинках почалося творитися щось неймовірне. Люди стоять у чергах, а незадоволені і зовсім блокують рух громадського транспорту.

Про це стало відомо завдяки новій публікації спільноти "Київ Оперативний" у мережі Facebook.

"Наша пісня гарна й нова, починаймо її знову. Обмеження за кількістю пасажирів в громадському транспорті призвело до того, що не всі бажаючі потрапляють в салон і змушені стояти в довгих чергах. Через це деякі обурені пасажири блокують роботу транспорту. Десь ми вже це бачили...", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Важливо зазначити, що жителі української столиці та інші користувачі мережі почали активно коментувати відео: "Блд... все для людей", "Столиця... але бачу по смайликам комусь дуже смішно, мабуть тим, хто на дистанційній роботі", "Треба права свої починати відстоювати. Якого хрена я плачу податки в казну на утримання транспорту, як і інші люди, і не маю можливості користуватися ним. І якого хрена ми повинні стояти по годині на зупинці?".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

До слова, штурм Басти́лії - подія, що відбулася в Парижі вранці 14 липня 1789 року. Середньовічна фортеця-в'язниця Бастилія становила королівську владу в центрі Парижа. На момент штурму в ній перебувало семеро ув'язнених, проте вона стала символом падіння монархії.

Раніше повідомляли, українку не пустили в трамвай. Вона образилася і пішла пішки по рейках, рух перекрито.

Як повідомляв Знай.uа, десятки тернополян наплювали на епідемію заради штанів і кофт: секонд за розкладом.

Знай.uа писав, українці вимагають встановити безкоштовні туалети по всій країні: "Скрізь чути сморід".