Команда " Дизель Студіо "показали пародію на серіал на СТБ" сліпа", де незряча жінка зцілює людей.

Фотографії з нового випуску студії опублікували в Instagram.

У" Dizel Night " завжди гострий гумор, хітові пісні та актуальні пародії. Ми трохи пофантазували на тему серіалу"сліпа"! З випуску у випуск доводимо, що людям може допомагати не тільки сліпа, а й коса, німа, Крива і навіть бухая", - пишуть в повідомленні.

Вони показали кілька кадрів з майбутнього випуску, де актори студії позую в костюмах неохайних бабусь, з перуками з сивого волосся, скошеними очима і безглуздому вигляді. Так артисти гумористично обіграли серіал"сліпа".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват і з нетерпінням чекають новий випуск. І поки відправляли веселі емодзі і відзначили, що вони молодці.

"погано що я вночі сплю обов'язково глянув би🙌", " Бухая😂", "дивилася просто ульот🔥", " ви молодці🔥", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, "Дизель Шоу" показали, як повернути пристрасть у відносини за допомогою БДСМ.

Як повідомляв "Знай.uа", Вікторія Булітко насторожила своїм зовнішнім виглядом.

Також "Знай.uа" писав, що актори "Дизель Шоу" несподівано замінили суддів на Майстер Шеф.