Не так давно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого шоу «Холостяк». Дівчата борються за серце чоловіка, в цьому випадку, за харківського бізнесмена Михайла Заливако.

Таким чином повідомляється, що на сторінці телеканалу СТБ в соціальній мережі Instagram постійно з'являються ролики або фотографії, які глядачі не побачили в ефірі.

Цього разу сталося те ж саме - передплатникам показали ексклюзивний ролик з третього випуску, який не пощастило побачити в ефірі.

Там показали розмову холостяка з однією з учасниць під час церемонії вигону.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На початку Михайло зробив дівчині комплімент, але потім повисло незручне мовчання. Було видно, що вони обидва дуже соромляться, і не можуть нічого сказати.

Щоб зняти напругу, чоловік взяв справу в свої руки, і запросив Юлію на танець, так само як вони танцювали під час першої зустрічі, під ту ж пісню.

"Я такого давно не відчувала" - каже учасниця.

Вони дивилися один на одного і не могли відірвати погляд. Було видно, що їм подобається проводити час разом.

Юлія в інтерв'ю зазначила, що їй приємний жест з боку Михайла Заливако, і вона неймовірно щаслива.

Після танцю вони обнялися і вирушили назад до дівчат, на церемонію вигону.

Нагадаємо, "холостяк" залишив без троянди відразу 8 учасниць: хто не вразив Михайла Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, "холостяк" Михайло Заливако поставив дівчат у несподівані умови-все зміниться.

Також портал Знай.uа писав, що" холостячка "Мішина вирішила завалити українців подарунками:" там стільки всього..." Ксенія подарує авто коханого Олександра Еллерта першому зустрічному.