Відомий український телеведучий і актор Володимир Остапчук попрощався із зимою і підвів підсумки холодної пори року.

Пост-прощання із зимою він опублікував в Instagram.

"Зима bye-bye🔥 цієї зими було все: і снігопади, і дощі, обмерзання і навіть нова пісня Козловського. Але взагалі, наша зима в порівнянні з канадською - це відпочинок в прохолодному Єгипті. Навіть у південному Торонто (він на рівні Анкари, якщо по меридіану провести) "сніговий буран" і мінус 20, це не жесть, а просто – вівторок. Пам'ятаю, сніг по коліно випав 22 квітня! 22 квітня, Карл! і всі такі-ну ок, дістаємо санки)", - розповів ведучий.

Остапчук згадав, як такі примхи погоди назвала його бабуся.

"P. S. нинішні примхи погоди моя бабуся чомусь називала "березневі планети". Не знаю, це скоріше злий прапорщик в армії - все так і все не те (Привіт, ТАТО)", - пише Володимир.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз публікацію і почали відповідати на запитання Остапчука. Одні відзначили, що з хорошого – вдалося протриматися і не захворіти коронавірусом, а інші відзначили, що хорошого нічого не було, адже не люблять цю пору року.

" хорошого? Взимку? Наснилося що я на Мальдівах відпочивала на віллі поруч з Вами і Христиною😄 і хотіла сторіз записати разом "і знову про погоду"😎", " протрималася і не захворіли ковидом !🙃 ", "Вау, вау", " Весна приходить👍"," ненавиджу зиму і особливо нічого згадати про цю хорошого ️ ️ як я рада,що вже весна-не передати️️", " Ай, Красунчик!!!!😍 ", "У мене взимку з хорошого було тільки маска шоу з вашою участю🙂", "дуже красиво", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Володимир Остапчук показав розпухле обличчя, Українки в подиві.

Як повідомляв "Знай.uа", колишня дружина Остапчука вперше показала нового чоловіка, що відомо про обранця.

Також "Знай.uа" писав, що Володимир Остапчук відірвався від нової дружини і провів час з сином.