Учасницями п'ятого сезону реаліті" Від пацанки до панянки " стали сестри-близнючки Віка і Саша Панови. Важке дитинство залишило відбиток на їх психіці на все життя.

Зараз дівчата заробляють обманом. Навчилися цьому в дитинстві, коли мати під загрозою смерті змушувала їх жебракувати.

"Мама просила нас йти до хресної, щоб ми у неї зайняли грошей на алкоголь. Якщо відмовлялися це робити, вона вішалася, - згадала Віка. - Пам'ятаю, я стояла і хотіла, щоб швидше все закінчилося. Щоб мама це вже зробила. А Саша бігла і позичала гроші. Уявіть, наскільки маленьку дитину повинна була задовбати ситуація, якщо він стояв, дивився, як мама виконує свої погрози, і навіть не кликав на допомогу".

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

Саме таке важке дитинство зробило "пацанок" жорстокими.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Коли навчалася у восьмому класі, мало не отруїла дітей у школі, - розповідає Віка. - Вони мене так дістали, що я їм в кисіль налила миючий засіб для туалету. Тоді не думала про наслідки. Спеціально стала жорстокю і сильною людиною, щоб не бути жертвою. У мене повністю відключилися добрі почуття. Досі не можу їх включити в собі.

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

Раніше ми повідомляли, у "Школі леді" з'явилася пацанка з п'ятим розміром грудей.

Як повідомляв "Знай.uа", "Пацанки" парами залишають проект: не витримали в Школі леді довше тижня.

Також "Знай.uа" писав, що "Пацанок" взяли в заручники прямо на зйомках.