У Харківській області співробітники Служби порятунку допомогли донести до карти швидкої допомоги хвору людину.

Детальніше про це пише МДВ України в Facebook і прес-служба ДСНС.

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 24 березня, на вулиці Мічуріне в селі Верхня Озеряна, Харківська область. О 10:10 на гарячу лінію Служби порятунку надійшов виклик про те, що за вказаною адресою співробітникам швидкої допомоги необхідна допомога рятувальників. Справа в тому, що карета медиків не могла під'їхати до приватного будинку, де знаходився пацієнт.

На допомогу лікарям направили співробітників 49-ї Державної пожежо-рятувальної частини міста Мерефа ГУ ДСНС України в Харківській області. Прибулі на місце рятувальники транспортували хворого чоловіка в карті швидкої медичної допомоги з використанням носилок і передали в руки медичним працівникам.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У прес-службу Міністерства внутрішніх справ України також опублікували відеоролик, на якому видно, як група рятувальників і місцевих жителів разом несуть чоловіка в тканинних ношах. Також можна помітити бруд, через яку, імовірно, швидка допомога не змогла під'їхати до будинку.

Нагадаємо, що львівські патрульні визволили стареньку з квартири-вбивці: "як добре, що ви прийшли!".

Як повідомляв портал Знай.uа, 5-річний хлопчик втік з дому після сварки з вітчимом, його підібрали копи: "Мама постійно на роботі".

Також Знай.uа писав, що у Києві чоловік ледь не загинув у метро: в останню хвилину врятував поліцейський.