Особливо жорстокий маніяк, який нападає на людей і відрізає своїм жертвам пальці, до жаху налякав мешканців російського Єкатеринбурга.

Слідчі розповіли, що 25-річний злочинець за жертв обирає собі виключно дівчат азійської зовнішності. Маніяк їх не вбиває, але калічить. Відомо, що раніше чоловік працював перекладачем-сходознавцем. Про це пишуть російські ЗМІ.

25-річного сходознавця Івана Ільїна, який нападав з ножем на молодих дівчат східної зовнішності, підозрюють й в інших злочинах. Про це повідомили у пресслужбі СКР по Свердловській області.

Маніяк, що відрізає жертвам пальці, фото: E1.RU
Маніяк, що відрізає жертвам пальці, фото: E1.RU

Напад маніяка, кадр з відео
Напад маніяка, кадр з відео

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У слідства є підстави вважати, що міститься зараз під вартою фігурант може бути причетний до інших тяжких і особливо тяжких злочинів, скоєних на території міста Єкатеринбурга, - повідомили у пресслужбі.

Наразі залишається невідомим, що саме спонукало магістра сходознавства нападати на дівчат характерної зовнішності. У протоколі опитування зазначено сухе формулювання "особиста неприязнь".

Повідомляється, що чоловік добре знає японську і корейську мови, займався перекладами наукових праць, писав субтитри для авторського корейського кіно. Раніше на своїй анонімній сторінці у "ВКонтакте" він опублікував цілий філософський трактат під назвою "Раса і краса", в якому вихваляв красу азійських жінок.

Напад маніяка, кадр з відео
Напад маніяка, кадр з відео

Нагадаємо, "Скопинський маніяк" захотів побачити синів від своїх полонянок: "Скритний, хитрий, брехливий". Віктор Мохов дав велике інтерв'ю, в якому розповів про злочин

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Львові релігійний наставник 15 років ґвалтував дітей і знімав на відео. "Брат Роман" був релігійним наставником для дітей

Також "Знай.ua" писав, що "Скопинський маніяк" на волі: 3,5 роки тримав у підвалі дівчаток, які народжували йому дітей. Маніяк понад три роки ґвалтував, бив і морив голодом викрадених дівчат