У четвер, 25 березня, майже по всій Україні буде вітряно і сніжно. Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що південна частина України буде однією з найхолодніших, а північна – однією з найтепліших.

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, у західних областях – від +4 до +8 градусів тепла, вночі температура опуститься до -4 -7 градусів.

У центральних областях температура вдень – від +7 до +9 градусів, нічна – від -3 до -5 градусів.

У північних областях 25 березня температура повітря вдень триматиметься в межах від +4 до +8 градусів, а вночі – від +1 до -6 градусів.

У східних регіонах температура в межах від +2 до +4, нічна температура – від +2 до -1 градусу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На Півдні України температура від +6 до +8 градусів вдень, нічна – від -4 до -6 градусів.

У західних, північних областях та у Вінницькій області в четвер суттєві опади малоймовірні, а от на решті території ще може сипати снігом, мокрим снігом, посилення вітру до штормового.

У Києві в четвер вийде сонце – буде без опадів і протягом дня повітря прогріється вже до +7 градусів.

Народний прогноз погоди в Україні

25 березня вшановується пам'ять преподобного Феофана, сповідника Сигріанського і Григорія, Папи Римського. За старих часів помітили: якщо в цей день туман, то буде великий урожай льону і конопель.

погода на 25 березня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Як повідомляв портал Знай.uа, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.