Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук спародіював нову пораду з етикету від Ольги Фреймут.

Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Українська телеведуча Ольга Фреймут славиться не тільки завдяки програмі "Ревізор", а й своїми порадами з етикету в соціальних мережах. Нещодавно дівчина опублікувала відео, на якому показала, як правильно пити в громадських місцях.

Її колега по цеху Володимир Остапчук не зміг втриматися і зробив чергову пародію на урок Ольги Фреймут. У той час, як телеведуча заявила, що не можна високо задирати голову, а стакан повинен підніматися не більше, ніж на 45 градусів, Остапчук висловив іншу версію.

"Ні, ні, ні. Потрібно, щоб в келиху було не менше, ніж 45 градусів", - заявив телеведучий і взяв в руки склянку з міцним алкогольним напоєм.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Шанувальники Володимира Остапчука оцінили жарт, про що написали в коментарях. Вони відзначили, що друга пародія на Фреймут їх ще більше повеселила.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Варто нагадати, що Володимир Остапчук і раніше пародіював поради з етикету від Олі Фреймут. Тоді він показав, як правильно нахилятися, якщо щось впало на землю.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук згадав найяскравіші моменти зими:"обмерзання і нова пісня Козловського".

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Остапчук привітав сина від першого шлюбу з днем народження.

Також Знай.uа писав, що Володимир Остапчук показав розпухле обличчя, Українки в подиві: "забули проковтнути?".