Відома українська співачка і модель Дарина Астаф'єва розповіла зворушливу історію про тварин у Стамбулі.

Відповідний пост зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Дар'я Астаф'єва найбільш відома українцям в якості співачки, проте чоловіча половина населення знає її як модель для журналу Playboy. Зараз дівчина не так часто миготить на концертах і практично не випускає сингли, проте часто показує плоди своєї роботи шанувальникам в Instagram.

Цього разу Астаф'єва вирішила відійти від відвертих фотосесій, поділившись з аудиторією історією про тварин у столиці Туреччини – Стамбулі. Дівчина зазначила, що ослик в Стамбулі приходить до двору, оскільки знає, що про нього думають і піклуються.

"Мене оточують дуже добрі, уважні, і приголомшливі люди. Дякую кожному з вас. Бачите, Ослик в Стамбулі приходить під двір, тому що знає, кожен день про нього тут думають... Мені дуже подобається, як тут піклуються про тварин і один про одного... Так правильно. Нехай так буде завжди і скрізь!",- написала Дарина Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Пост Дар'ї Астаф'євої в Instagram / скріншот
Пост Дар'ї Астаф'євої в Instagram / скріншот

Пост Дар'ї Астаф'євої в Instagram / скріншот
Пост Дар'ї Астаф'євої в Instagram / скріншот

Шанувальників зворушила розповідь моделі, про що вони написали в коментарях. Деякі також пожартували, що тварина схожа на їх колишнього.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва поділилася гарячою фотографією в колготках в сітку.

Як повідомляв портал Знай.иа, Даша Астаф'єва була за крок від смерті:"50% з таким діагнозом або мертві, або без свідомості".

Також Знай.иа писав, що Даша Астаф'єва назвала Настю Каменських символом весни.