Популярна модель і блогерка родом з Києва Олена Омович, яку в народі називають українською Кардашьян, поділилася з мільйонною аудиторією у своєму Instagram пікантною фотографією.

Так, часта відвідувачка пластичних хірургів вирішила порадувати публіку знімками з останньої фотосесії, на яких вона позує у відвертому вбранні.

Для фото вона вибрала коротку чорну сукню в сіточку і босоніжки на високій шпильці. Образ Олена Омович доповнила шкіряними чорними рукавичками.

"Це добре виглядає 🔥🔥", "Хороший образ! Питання до рукавичок тільки.... ✔️", "Брови вийшли з чату", "Суперська 😍😍😍", "Ідеально) нічого зайвого 😍", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

скріншот

скріншот

скріншот

Альона Омович, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Олена Омович перетворилася на казкову Рапунцель: "Тепер блондинка".

Нагадаємо, повністю гола Українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну.

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейну. Модель продемонструвала пишні форми у вологому купальнику

Також портал Знай.uа писав, що гола українська Кардашьян засвітила більше, ніж зазвичай: "Коли ж ти навчишся". Омович вирішила не надягати під боді нижню білизну.